rappaport_residence_3
rappaport_residence_3
press to zoom
rappaport_residence_1
rappaport_residence_1
press to zoom
rappaport_residence_6
rappaport_residence_6
press to zoom
rappaport_residence_7
rappaport_residence_7
press to zoom
rappaport_residence_9
rappaport_residence_9
press to zoom
rappaport_residence_8
rappaport_residence_8
press to zoom
rappaport_residence_10
rappaport_residence_10
press to zoom
rappaport_residence_4
rappaport_residence_4
press to zoom
rappaport_residence_2
rappaport_residence_2
press to zoom

RESIDENTIAL

RAPPAPORT RESIDENCE

HELENA, MT

PORTFOLIO

Rappaport Residence Montana

A couple with adult children who frequently visited, required individual yet connected areas for family gathering on a slopped wooded lot.  The home was conceived around a central kitchen and courtyard, with the vertical circulation defining the private and social areas of the program.  The solution required sensitivity to the landscape and views.  Component elements step down to hillside providing attachment to the active, open areas while offering seclusion to more intimate spaces.  The resulting forms represent smaller, more manageable areas for the couple when visitors are not present.